Explore

Voor welke aansprekende opdrachtgever ga jij als consultant aan de slag? En met wat voor een vraagstukken ga je je daar bezighouden? Lees onderstaande voorbeelden om alvast een indruk te krijgen.

Banner Default Image

Professionalisering en teamontwikkeling bij De Colruyt Groep

Ervaringen van Mobile Solutions Analyst Ivaylo

Een innovatieve mindset is onderdeel van het Colruyt DNA. De keten loopt voorop als het gaat om het toepassen van innovatieve IT-oplossingen. Dit terwijl De Colruyt Groep hoge eisen stelt aan de stabiliteit en snelheid van deze oplossingen. Voor IT-professionals een uitdagende omgeving om in te werken. Dat ondervond ook Ivaylo die als Mobile Solutions Consultant de opdracht kreeg om het developers team naar een hoger niveau te tillen.

Lees hier hoe hij erin slaagde de innovatieve spirit aan te wakkeren.

Innoveren bij de Vlaamse overheid

Ervaringen van Functional Analyst Maaike

IT-innovatie bij de overheid is vaak een uitdaging. Zo ook bij het Departement Landbouw en Visserij binnen de Vlaamse overheid. De diversiteit aan stakeholders is groot en bovendien gelden er beperkingen vanuit wet- en regelgeving. Maaike Vanderperre werd aangenomen om oplossingen te ontwikkelen die binnen de cloud-omgeving breed inzetbaar zijn. Ze voerde diverse analyses uit die de basis vormden voor succesvolle IT-innovaties.

Lees hier hoe zij te werk ging.

Consulting bij Spilberg

CONSULTING

GROW

EXPLORE

CONNECT

EXPERIENCE

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs