Back to Blogs
Blog Img

Spilberg plaatst 10.000e IT’er voor Vibe Group

​​Sinds 2011 is Vibe Group in Nederland, België en Duitsland succesvol in het plaatsen van duizenden IT’ers. Dit gebeurt in Nederland, België en Duitsland. Dit jaar heeft Vibe Group de 10.000e IT’er geplaatst: een Application Manager bij een Duits FinTech bedrijf. Deze mijlpaal is bereikt door het Duitse kantoor van Spilberg, onderdeel van Vibe Group.

Al meer dan 12 jaar matchen Spilberg, Visser & Van Baars, Eswelt en Tergos (allen onderdeel van Vibe Group) organisaties met hoogopgeleide IT-professionals. En met succes. In Nederland is Vibe Group zelfs dé markleider in IT staffing. Met het behalen van de 10.000eplaatsing kijken we terug op dit succes.

Gedreven consultants

Allereerst schakelt de opdrachtgever of kandidaat altijd met een gedreven en gespecialiseerde Sales Consultant van één van onze merken: Spilberg, Visser & Van Baars, Tergos en Eswelt. Ook bij de 10.000ste match gaf het specialisme van Spilberg; IT-development en testing, de doorslag.

Het bedrijf zocht een Application Manager met een Java-achtergrond en programmeervaardigheden om IT-applicaties te installeren, bewaken en ontwikkelen. Sales Consultant Hoang Phi Vu ging vastberaden aan de slag met het vinden van de juiste kandidaat. Samen met het team van het bedrijf werkte hij de beste candidate journey uit en informeerde hij het team over de huidige marktsituatie en bijbehorende trends.

Net als Phi kennen alle Sales Consultants van Vibe Group hun opdrachtgevers door en door. Alleen zo wordt de perfecte kandidaat gevonden.

“Ik ken de cultuur en de mensen van het bedrijf heel goed. Soms voelt het net alsof ik een interne werknemer voor hen ben. Daarnaast vind ik persoonlijk contact belangrijk. Dankzij de goede communicatie en feedback begrepen we elkaar gedurende het proces steeds beter. Dit heeft bijgedragen aan het succes van de match.”, legt Phi uit.

Triple niche focus

Door onze triple niche focus kunnen we perfect inspelen op de behoeftes van onze opdrachtgevers. Mennold Leijerzapf, CEO bij Vibe Group:

“Ik ben ervan overtuigd dat we ons succes in belangrijke mate te danken hebben aan onze ‘triple niche focus’. Onze merken zijn gespecialiseerd in Intelligence, Data & Analytics, IT Development & Testing, ERP & CRM en IT Infrastructure & Cyber Security. Binnen deze merken zijn onze Sales Consultants gefocust op één IT-specialisme, één regio en één type dienstverband. Dit zorgt ervoor dat zowel kandidaten als opdrachtgevers altijd schakelen met iemand die hun taal spreekt en hun arbeidsmarkt kent.”

Succesvolle matches

Alle merken van Vibe Group volgen een bewezen plaatsingsproces. De kandidaatselectie wordt van opdrachtgevers overgenomen, zodat zij dit niet hoeven te doen. Alle kandidaten worden face-to-face gesproken waardoor een goed beeld ontstaat van hun skills, ambities en persoonlijkheid. Onze opdrachtgevers krijgen zo alleen kandidaten voorgesteld die geschikt zijn voor de functie en ook op persoonlijk vlak matchen met de organisatie. Dat bespaart een hoop tijd en moeite en verhoogt de kans op een succesvolle match.

Voor organisaties

Als organisatie op zoek naar IT Development & Testing professionals? Dankzij ons grote netwerk aan experts helpt Spilberg u vooruit. Lees meer over staffing services voor organisaties.

Voor professionals

IT Development of Testing professional? Geef je carrière een boost! Spilberg is jouw partner in de zoektocht naar een volgende opdracht of werkgever. Lees meer over de mogelijkheden.