Onze diensten

Man werkt achter laptop - Spilberg

Dit is wat we doen

Elke carrière is uniek. De manier waarop iemand die carrière vormgeeft is ook uniek. In welke contractvorm een persoon wilt werken, is dan ook weer uniek. Alles hangt af van jouw situatie. Onze gespecialiseerde staffing en consulting teams adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden. Werk je nu als zelfstandige, maar wil je liever vast in dienst beginnen werken. Of net andersom? Wil je bij Spilberg vaardigheden ontwikkelen met de zekerheid van een vast contract? Vandaag dit, morgen weer anders? Alles kan. Wij bieden carrièrekansen op maat en begeleiden je gedurende je hele loopbaan. Onze unieke propositie en verschillende diensten bieden enorm veel mogelijkheden.

Kies voor freelance

Spilberg heeft een ervaren team dat professionals snel aan een passend project helpt. Ons uitgebreide netwerk van interessante opdrachtgevers biedt voldoende mogelijkheden voor elke professional op elk moment van de carrière.

Bekijk de opdrachten

Kies voor consulting

Steeds meer IT development professionals kiezen voor een loopbaan in vaste dienst bij Spilberg. Wij bieden je graag een carrière binnen onze ambitieuze organisatie. Als je kiest voor consulting bij Spilberg, dan word je onderdeel van ons team en sluit je je aan bij het grootste netwerk in de niche van development en testing. Je doet brede ervaring op met verschillende projecten én geniet tegelijkertijd van alle zekerheden van een vaste baan.

Lees meer over consulting of kom bij Spilberg in dienst

Kies voor een vaste baan

Spilberg weet welke vacatures er openstaan in de markt. Aan de hand van jouw specifieke wensen en verwachtingen vinden we gegarandeerd jouw volgende werkgever. Door te luisteren naar zowel de wensen van de opdrachtgever, als die van jou als professional, zullen we je een job bieden waar je je talenten volop kunt inzetten.

Bekijk het vacature aanbod

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs