IT Consulting

Grow. Join. Explore. Experience. Wil jij aan de slag als IT Consultant? Ben je ambitious en klaar om je in snel tempo te ontwikkelen? Wil je ervaring opdoen bij aansprekende bedrijven en onderdeel worden van een inspirerende kenniscommunity? Word dan IT Consultant bij Spilberg!

Wil je ervaring opdoen bij aansprekende bedrijven en onderdeel worden van een inspirerende kenniscommunity. Word dan IT-consultant bij Spilberg!

Consulting bij Spilberg in vier stappen

GROW

EXPLORE

CONNECT

EXPERIENCE

Grow

Bij Spilberg bepaal je zelf hoe snel je je ontwikkelt en in welke richting. Maar je staat er niet alleen voor. Jouw persoonlijke coach helpt je kiezen uit een aanbod van meer dan 10.000 opleidingen, workshops en vakcongressen. Ook wanneer je toe bent aan een volgende carrièrestap zijn we graag jouw sparringspartner. Samen ontdekken we wat past bij jouw skills en ambities. En samen kiezen we de meest optimale groeiroute. Kies je voor consulting bij Spilberg? Dan kies je voor een carrière in plaats van een baan.

Connect

Wie gaat werken als Spilberg IT Consultant maakt direct onderdeel uit van het Spilberg team en de bredere developer community. De vele meet-ups, webinars, hackathons, en andere activiteiten brengen jou en je vakgenoten regelmatig bij elkaar. Heb je specifieke vragen of dilemma's waarvoor je graag de mening van een 'peer' hoort? Er is altijd wel een ervaringsdeskundige met wie we je snel in contact kunnen brengen.

Explore

Lijkt het je wat om te werken bij een organisatie met een aansprekende naam? Of juist een bedrijf dat voorop loopt in jouw IT-vakgebied? Wij matchen je met een werkgever die past bij jouw persoonlijkheid en ambities.

Wil je alvast een idee krijgen van waar je straks mogelijk gaat werken? Lees dan de verhalen van andere Spilberg Consultants. Zij vertellen je waar zij werken en wat ze daar precies doen.

Experience

Ben jij ondernemend, beschik je over een winnaarsmentaliteit en loop je over van ambitie? Ga je graag aan de slag bij een organisatie met diezelfde instelling en de stabiliteit en ervaring van een multinational? Word dan IT consultant bij Spilberg en ervaar onze unieke bedrijfscultuur.

Consulting bij Spilberg

CONSULTING

GROW

EXPLORE

CONNECT

EXPERIENCE

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs