Connect

Werken als IT consultant bij Spilberg betekent het beste uit jezelf halen binnen een hechte community. Je wordt onderdeel van het Spilberg team en de bredere developer community. Hierbinnen krijg je volop begeleiding en wissel je kennis en ervaringen uit met collega consultants en vakgenoten. De ultieme voedingsbodem voor jouw professionele groei!

Banner Default Image

Communities

Ontmoet collega’s en vakgenoten

Wie als IT Consultant aan de slag gaat bij Spilberg wordt automatisch lid van het Spilberg team en de bredere developer community. Je ontmoet je Spilberg collega’s regelmatig, onderneemt activiteiten samen, wisselt kennis uit en bouwt in veel gevallen een band op. Ook buiten het Spilberg team breidt je netwerk snel uit. Op uitnodiging van Spilberg bezoek je kennisevents, meetups en hackathons. Zo blijf je goed op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Community leader

Vertrouw op de ervaring van een collega-consultant

Het kan lastig zijn om gedurende je loopbaan de juiste keuzes te maken. Een ervaringsdeskundige kan je daarbij helpen. Bij Spilberg word je gekoppeld aan een zogenaamde community leader. Een ervaren Spilberg collega uit jouw vakgebied, die jouw taal spreekt. Hij/of zij denkt niet alleen mee over welke opdrachtgever goed bij je past, maar deelt ook ervaringen met relevante trainingen of cursussen. Bovendien kun je jouw community leader ook altijd als denktank inschakelen voor inhoudelijke vraagstukken waar jij bij je klant mee te maken krijgt.

Carrièrecoach

Bepaal samen jouw groeipad

De mogelijkheden binnen Spilberg voor jou als IT-consultant zijn eindeloos. Je hebt de keuze uit meer dan 10.000 trainingen en opleidingen. Een breed aanbod van toonaangevende opdrachtgevers en diverse groeipaden die je kunt bewandelen. Jouw carrièrecoach helpt je om door dit aanbod te navigeren. Jouw coach neemt de tijd om je te leren kennen en adviseert je op basis van jouw unieke talenten, skills en interesses.

Consulting bij Spilberg

CONSULTING

GROW

EXPLORE

CONNECT

EXPERIENCE

KOM IN CONTACT

Wij komen graag met je in contact

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs