Opdrachtgevers

Spilberg beschikt over het grootste netwerk van IT-Development professionals. Laat ons netwerk voor u werken, zo bouwen we samen aan de toekomst.

Image 2023 09 18 T15 41 09
Bekijk meer

Onze diensten

Kiest u voor een samenwerking met Spilberg? Met onze staffing en consulting oplossingen vinden we de professional die uw organisatie komt versterken gegarandeerd.

Image 2023 09 18 T15 41 09
Image 2023 09 18 T15 41 09
 • Consulting

  Ben je ambitieus en klaar om je in snel tempo te ontwikkelen? Wil je ervaring opdoen bij diverse bedrijven en onderdeel worden van een inspirerende kennis community. Profiteer dan van ons high quality network van opdrachtgevers en word IT-consultant bij Spilberg of sluit je aan als freelancer!

  Consulting

 • ​Search & selection

  Wie op zoek is naar een vaste IT job, kiest voor search & selection. Binnen ons sterke netwerk van opdrachtgevers vindt je snel de juiste permanente match.

  Search & selection

WHY US

Onze werkwijze

Meer weten van minder, dat is de kern van onze aanpak. Onze consultants zijn dankzij onze driedubbele niche focus superspecialisten binnen hun werkveld.

LEES MEER

 • Kennisdeling

  Spilberg gelooft in de kracht van kennisdeling. Zo leren we van elkaar en blijven we scherp. We doen dit actief op allerlei manieren.

 • Persoonlijke relaties

  Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van persoonlijke relaties. De menselijke factor in het matching proces is van onschatbare waarde.

 • Triple Niche focus

  Onze focus noemen wij ook wel de 'driedubbele niche focus'. Elke consultant werkt voor één niche en één sub-niche van onze IT Staffing & Consulting Group (Vibe Group), is gespecialiseerd in één van de drie diensten (werving & selectie, interim of consulting) en is actief binnen één regio.

Image 2023 09 18 T15 41 09
Image 2023 09 18 T15 41 09
KOM IN CONTACT

Neem contact met ons op

Onze gespecialiseerde consultants geven u graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en ons netwerk van professionals.

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Events & Blogs