Mobile development

mobile developer or app developer develops mobile applications, apps on mobile phone and tablets
Bekijk meer
Mobile development

​Jouw carrière in mobile development

Mobile development is een zeer competitieve markt. Een persoonlijke aanpak is dan ook essentieel. Door de jaren heen hebben wij een ruim scala aan opdrachtgevers gediend. Van start-ups met greenfield-projecten tot grote multinationals: we gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

We zijn altijd op zoek naar IT professionals met expertise in mobile development. Wij hebben vacatures en projecten in verschillende regio's. De consultants van Spilberg staan klaar om jouw carrière in development naar een hoger niveau te tillen. Dit zijn de profielen waar we veel naar zoeken:

  • iOS Developer Android

  • Developer Objective-C

  • Developer Swift

  • Developer Flutter

  • Developer Xamarin

ONZE FOCUS

Dankzij onze niche -en regiofocus kennen de consultants van Spilberg de IT-arbeidsmarkt door en door. We zoeken altijd naar ervaren professionals die hun carrière een boost willen geven. Wij bieden carrières en projecten bij toonaangevende bedrijven uit ons netwerk, maar ook binnen onze eigen organisatie. De persoonlijke relatie met ons netwerk staat bij ons centraal. Ook binnen onze andere sub-niches zijn we continu op zoek naar:

Contact Spilberg's consultants
Contact us for freelance or consulting projects at Spilberg
Get in touch
CONTACTEER ONS

Onze gespecialiseerde consultants geven je graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en de bijhorende carrièrekansen. Contacteer ons voor meer informatie.

Contact

BLIJF OP DE HOOGTE
Latest Insights