Java/Scala development

A Java developer is a software developer who has specialised in the Java programming language.
Bekijk meer
Java/Scala development

Kies voor een carrière in Java / Scala development

Bij Spilberg vinden we het belangrijk dat een developer echt gespecialiseerd is, maar tegelijkertijd ook een brede interesse heeft. Dat houdt je als developer scherp, flexibel en leergierig.

Wij zetten ervaren developers pas in als we zien dat het een JAVA -specialist is die écht in staat is om de nieuwe werkomgeving en/of het team een niveau hoger te brengen en nieuwe doelen te helpen bereiken:

  • Software Engineer

  • Back-end Developer

  • Full-stack Developer

  • Java Developer

  • Scala Developer

  • Kotlin Developer

ONZE FOCUS

Dankzij onze niche -en regiofocus kennen de consultants van Spilberg de IT-arbeidsmarkt door en door. We zoeken altijd naar ervaren professionals die hun carrière een boost willen geven. Wij bieden carrières en projecten bij toonaangevende bedrijven uit ons netwerk, maar ook binnen onze eigen organisatie. De persoonlijke relatie met ons netwerk staat bij ons centraal. Ook binnen onze andere subniches hebben we veel carrièremogelijkheden. Klik op de links voor meer informatie.

Contact Spilberg's consultants
Contact us for freelance or consulting projects at Spilberg
Get in touch
CONTACTEER ONS

Onze gespecialiseerde consultants geven je graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en de bijhorende carrièrekansen. Contacteer ons voor meer informatie.

Contact

BLIJF OP DE HOOGTE
Latest Insights