Carrière bij spilberg

Spilberg is gespecialiseerd in IT interim, consulting, werving & selectie

Waarom Spilberg en Vibe Group?

Wij kennen de sector van IT development en testing als geen ander. Wij weten wat er nodig is om successen te behalen in deze niche. De gespecialiseerde consultants van Spilberg zetten hun netwerk en kennis van de markt in om ervaren developers en testers te begeleiden in hun carrière. Wij werken samen met professionals die al enkele jaren ervaringen hebben, maar ook met zij die al hun hele leven in het vakgebied actief zijn. Spilberg is onderdeel van Vibe Group, één van de snelst groeiende IT Staffing & Consulting organisaties van België, Nederland en Duitsland. Met Vibe Group beschikken we over het grootste niche-overstijgende netwerk van IT professionals en opdrachtgevers die actief zijn in de sector. Onze Vibers werken samen met de IT professionals aan één doel: "creating the future". De toekomst van IT professionals, van organisaties, én van de arbeidsmarkt in het algemeen. Kies je voor een carrière bij Spilberg? Dan gaan we voor een langdure samenwerking. Wij zullen er alles aan doen om jouw carrière vorm te geven op de manier die jij wilt. Tijdens de kantooruren zit je misschien niet elke dag naast Spilberg-collega's, maar je bent natuurlijk je wél een onderdeel van onze organisatie. Wij staan voor een goede Vibe. We houden je altijd betrokken, door onder andere meetups en webinars te organiseren. Zo kan je samen met andere Vibers en developers kennis opdoen of delen.

Jouw ambitie

Jouw ambitie is onze ambitie, en elke ambitie is uniek. De ene professional wil zijn kennisniveau inhoudelijk verdiepen, de andere doet liever brede werkervaring op. Misschien wil je ook je soft skills verbeteren? Werk je liever bij een multinational, of nog liever bij een start-up? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ambities omzetten in carrières.

Lees verder

Ons aanbod

Wil je deel uitmaken van het Spilberg-team? Wij verwelkomen je graag binnen onze organisatie. Spilberg is internationaal actief en marktleider in de sector. Je profiteert niet alleen van ons netwerk en aanbod van unieke opdrachten, maar je krijgt tegelijkertijd ook de zekerheid van een vaste baan en doorlopende opleiding.

Lees verder

Levenslang leren

Kennis delen en levenslang leren, staan centraal bij Spilberg. Zo organiseren we maandelijks vanuit 'The IT development network' meetups, en zijn er vakinhoudelijke kennissessies waar je andere developers ontmoet en met wie je ervaringen kunt delen. Dat niet alleen, we bieden ook een opleidingstraject op maat voor elke professional die bij ons werkt.

Lees verder

Onze cultuur

Bij Spilberg hechten wij grote waarde aan onze bedrijfscultuur. Onze waarden zijn: kwaliteit, intelligentie, gedrevenheid, authenticiteit, en plezier. Wat we doen, doen we goed. Met passie, op onze eigen manier, en met veel plezier.

Lees verder

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs