Projecten met impact

IT projecten Spilberg

IT-professionals aan het woord

​Wij werken samen met opdrachtgevers in verschillende sectoren en niches. Dagelijks maken developers en testers hier het verschil. Wij begeleiden IT professionals in hun zoektocht naar een nieuwe job of een nieuw project en adviseren hen bij elke stap in hun carrière. Maar ook daarna onderhouden wij een warme band met hen. Wij stellen ons platform en onze organisatiecapaciteit beschikbaar zodat we elkaar kunnen inspireren met kennis en ervaringsverhalen. Dat kan via digitale of face-2-face meetings, via artikels, of zelfs events. Wij faciliteren dit graag. Lees hier over de projecten en banen waar vakgenoten via en met Spilberg het verschil maken.

Blijven leren

De nieuwste tooling

Passie voor grote bedrijven

Werken op kantoor - Spilberg

Rob van Maris was eind 2019 op zoek naar een opdracht waar hij enerzijds zijn ervaring kon inzetten en anderzijds kon doorleren op het gebied van reactive programming en Angular. Hij vond die opdracht via Spilberg bij Malmberg, een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderwijsmethodes voor basis-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs.

Lees verder

Werken achter laptop - Spilberg

​​Koen van Putten werkte als full stack ontwikkelaar via Spilberg bij Deloitte. "We waren bezig om medewerkers verbonden te houden tijdens het thuiswerken. Het project waar ik aan werk heet Deloitte Neighbour. Het idee is dat je je postcode opgeeft, en dat er dan wordt gekeken welke collega's binnen een straal van tien kilometer van jou af wonen."

Lees verder

Vergaderen op kantoor - Spilberg

Luuk de bruin is in 2020 via Spilberg begonnen bij Alliander als software ontwikkelaar. "Wanneer ik mijn baan heel zwart-wit zou moeten beschrijven zijn wij de regie op storingen. Wij leveren de software om de hulp bij storingen te verbeteren en waar mogelijk te optimaliseren."Lees verder

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs