Staffing

Staffing van vaste of interim IT professionals, Spilberg heeft een groot netwerk

IT Staffing done differently

U zoekt een gespecialiseerde, ervaren professional om een IT-vraagstuk in development of testing op te lossen? Of misschien zoekt u versterking voor uw team? Wat uw noden ook zijn, Spilberg staat klaar om u hierin te ondersteunen. Wij zetten uw wervingsbehoefte om in een carrièrekans voor een IT professional die op tijdelijke basis of in vaste dienst wilt werken. Door de jaren heen hebben wij een enorm groot netwerk opgebouwd, waardoor wij voor elk type dienstverband of opdracht de beste expert kunnen vinden. Onze afdeling Werving & Selectie gaat voor u aan de slag wanneer u een IT development professional permanent in dienst wilt nemen. Met onze consulting divisie ondersteunen we dan weer opdrachtgevers die zoeken naar tijdelijke IT-specialisten.

Zo werken wij

Onze gespecialiseerde consultants houden nauw contact met de beste specialisten in de markt. Per niche, subniche, en regio. De driedubbele nichefocus, noemen wij dat. Met elke professional gaan wij een uitgebreid persoonlijk gesprek aan, zodat we een goede inschatting kunnen maken van het niveau van de vaardigheden en de persoonlijkheid van die persoon. De IT'er wordt pas aan u voorgesteld wanneer we ervan overtuigd zijn dat hij of zij het juiste niveau heeft én ook op persoonlijk vlak matcht met uw organisatie.

Heeft u onmiddellijk een IT professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken? Contacteer ons dan vandaag nog.

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.​

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs