Jouw carrièrecoach

Als IT-professional sta je nooit stil. Jouw vakgebied verandert met de dag. Om alle ontwikkelingen en innovaties bij te houden, moet je mee blijven bewegen. Bij Spilberg sta je er niet alleen voor. Jouw carrièrecoach staat voor je klaar. Die zoekt -samen met jou - naar de beste manieren om jou professionele carrière te laten groeien.

Haal het meest uit jouw IT carrière uit met een professionele carrièrecoach

Persoonlijke begeleiding

Bij Spilberg vind je geen baan, maar een carrière! Jouw carrièrecoach gaat dan ook een langetermijnrelatie met je aan en neemt de tijd om je goed te leren kennen. Wat zijn jouw interesses, talenten en vaardigheden? Alleen door zich hierin te verdiepen kan jouw coach je in contact brengen met de juiste mensen en met je meedenken over wat een geschikte volgende stap in jouw carrière is.

Wegwijzer

Helpt navigeren door het opleidingsaanbod

Het opleidingsaanbod binnen Spilberg is groot en divers. Het kan lastig zijn om binnen deze diversiteit de juiste keuzes te maken. Jouw carrièrecoach helpt je hier graag bij. Hij/zij kent jou en kent de ins-en outs van ons opleidingsaanbod. Samen stellen jullie een ontwikkelplan op, op basis waarvan jij zelfbewust de juiste keuzes kunt maken.

Tussenpersoon

Koppelt jou aan ervaren vakgenoten

Bij het uitstippelen van zo'n ontwikkelpad kan het fijn zijn om te sparren met een ervaren vakgenoot. Het netwerk van je carrièrecoach is groot en staat volledig tot jouw beschikking. Zo brengt je coach je graag in contact met een Spilberg community leader: een ervaren Spilberg Consultant die erin getraind is andere consultants van loopbaanadvies te voorzien op basis van zijn eigen praktische ervaring.

Consulting bij Spilberg

CONSULTING

GROW

EXPLORE

CONNECT

EXPERIENCE

BENIEUWD WAT SPILBERG VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Wij komen graag met je in contact​

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs