Spilberg community

Werken als IT Consultant bij Spilberg betekent het beste uit jezelf halen binnen een hechte community. Je wordt onderdeeel van het Spilberg team en de bredere developer community. Hierbinnen krijg je volop begeleiding en wissel je kennis en ervaringen uit met collega consultants en vakgenoten. De ultieme voedingsbodem voor jouw professionele groei!

Als IT consultant bij Spilberg wordt je onderdeel van een grote community

Ontmoet collega's en vakgenoten

Bij Spilberg kun je rekenen op een persoonlijke benadering. Je wordt gewaardeerd om de persoon die je bent en wat je als professional te bieden hebt. Je contact met ons gaat verder dan mailverkeer en formele afspraken. Als onderdeel van het Spilberg team bezoeken onze carrièrecoaches en Spilberg buddies je regelmatig op je werkplek of ontvangen je op ons kantoor. Collega-consultants ontmoet je frequent tijdens één van onze vele teamactiviteiten, meet-ups, hackathons of overige events. Kortom, bij Spilberg zijn de lijntjes kort en is contact laagdrempelig.

Door lid te worden van de Spilberg community wordt je automatisch ook onderdeel van de bredere developer community. Via Spilberg krijg je toegang tot relevante interne en externe kennisplatforms en netwerkbijeenkomsten. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Daarnaast doe je relevante kennis en contacten op die helpen jouw carrière naar een hoger niveau te tillen.

Meer weten?

Neem contact op!

Meet-ups

Elk kwartaal organiseren we vanuit IT Development een meet-up.  Een fysiek evenement waarbij we twee of drie sprekers uitnodigen om te presenteren. Natuurlijk staat er bij de meet-ups een foodtruck klaar en kun je na afloop onderling met een drankje doorpraten over het onderwerp.

Events

Bij Spilberg weten we hoe we onze successen moeten vieren, hoe groot of klein ook. Elk kwartaal blikken we terug op onze prestaties tijdens een thema-evenement op een prachtige locatie.

Hackathons

In samenwerking met een opdrachtgever en enkele informatica-opleidingen organiseren wij hackathons. Je krijgt 48 uur de tijd om met creatieve oplossingen voor het gestelde probleem te komen. De beste ideeën blijven niet onbeloond. Bij de hackathons kun je een mooie prijs, goodies en roem winnen.

Consulting bij Spilberg

CONSULTING

GROW

EXPLORE

CONNECT

EXPERIENCE

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs