Project Malmberg

Image 2021 05 02 T20 28 05
Bekijk meer

Blijven leren

Rob van Maris was eind 2019 op zoek naar een opdracht waar hij enerzijds zijn ervaring kon inzetten, en anderzijds kon blijven leren op vlak van reactive programming en Angular. Hij vond wat hij zocht via Spilberg bij Malmberg, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van onderwijsmethodes voor basis - en middelbare scholen.

De opdracht

Rob is erg tevreden met zijn opdracht. “Ik werk samen met een team aan een digitaal platform rond digitaal onderwijs voor kinderen in de basisschool. Afgelopen jaar hebben we alle leermethodes gemigreerd van een oud product, dat was gebaseerd op flash en niet langer meer zou bestaan, naar een nieuw systeem.”

​De uitdaging lag volgens Rob in de tijdspanne van de opdracht. Hij begon in januari 2020 bij Malmberg, maar in augustus moest het nieuwe platform al af zijn. “Uiteindelijk hebben we alles voor de start van het nieuwe schooljaar kunnen afwerken", zegt hij. Rob kon zijn ervaring als Full Stack Developer dus goed inzetten bij Malmberg. “Ik werkte voor de back-end met JAVA en typescript voor de front-end."

Image 2021 05 02 T20 28 05
Image 2021 05 02 T20 28 05
  • ​“Ik was niet per se op zoek naar een nieuwe branche, maar wil wel mijn kennis uitbreiden.”
    Rob van Maris

    Rob van Maris

    Full stack developer

Uitdaging

Rob heeft nog steeds een goed gevoel over zijn opdracht. "Je bent heel concreet bezig met iets waar je mensen blij mee kunt maken. Het leukste vond ik om te werken aan interactietypes. Dat zijn componenten voor een bepaald type oefeningen. Bijvoorbeeld een oefening waarbij woorden voorgelezen worden die kinderen dan moeten neerschrijven. Het systeem detecteert spelfouten en laat zien waar de fout precies zit. Fouten worden niet alleen gemarkeerd maar ook geclassificeerd."

Ook op de samenwerking met Spilberg kijkt Rob met een positieve blik terug. "Spilberg heeft een groot netwerk waardoor zij deze opdracht voor mij konden vinden. Mijn ideale opdracht houdt in dat ik mijn kennis en ervaring kan inzetten. Daarmee ben ik van maximale waarde voor een opdrachtgever. Anderzijds moeten er ook elementen inzitten die ervoor zorgen dat ik kan blijven leren."

​Onze werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoeften van de opdrachtengever én de professional. Elk IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak.

  • Dankzij onze driedubbel nichefocus kunnen wij gericht zoeken naar IT professionals voor elke opdracht.

  • Na de match houden we contact met zowel de professional als de opdrachtgever om de vooruitgang van het project op te volgen.

Contact Spilberg's consultants
Contact us for freelance or consulting projects at Spilberg

KOM IN CONTACT

Wij komen graag met je in contact​