Project Deloitte

Image 2021 05 02 T20 25 44
Bekijk meer

Geen enkele dag hetzelfde

​​Koen van Putten werkte als full stack developer via Spilberg bij Deloitte. "We zorgen ervoor dat medewerkers met elkaar verbonden blijven tijdens het thuiswerken. Het project waar ik aan werk heet Deloitte Neighbour. Het idee is dat je je postcode opgeeft, en dat er dan wordt gekeken welke collega's binnen een straal van tien kilometer van jou af wonen."

De opdracht 

Koen vond zijn opdracht erg uitdagend. "Het project is van nul opgezet, dat maakt het leuk. In mijn vrije tijd werkte ik al met bepaalde tools, ik vind het dan ook waardevol dat ik die nu in de praktijk heb kunnen gebruiken. Zo werkte ik nu onder meer met ASP .NET Core 5 en Angular 10.  

Koen werkte in een uitgebreid en divers team. "Het was een groot team met ook interface designers, UX designers, service designers. Ik was er aan de slag als ontwikkelaar. We doen full stack ontwikkeling: we schrijven de back-end, de front-end, de unit test, en daarnaast maken we ook de pijplijnen voor de deployment."

Image 2021 05 02 T20 25 44
Image 2021 05 02 T20 25 44
  • ​“Alles kon digitaal getekend worden. Er werd heel snel geschakeld. Ik ben fan van de werkwijze van Spilberg!”
    Koen van Putten

    Koen van Putten

    Full stack developer

Onze rol

Koen beschrijft het contact met Spilberg als "heel persoonlijk". "Er is een bepaald soort klik. Andere recruiters hebben iets 'verkoopachtig', je krijgt het gevoel dat er met jouw cv geschoven wordt. Bij Spilberg niet. Ik heb met mijn contactpersoon bij Spilberg net het gevoel dat ik kan aangeven wat ik leuk vind en ook wat ik niet leuk vind."  

De samenwerking is volgens Koen dan ook op een goede manier verlopen. "Alles kon digitaal getekend worden. Er werd snel geschakeld. Ik ben fan van de werkwijze van Spilberg. "

Onze werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoeften van de opdrachtengever én de professional. Elk IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak.

  • Dankzij onze driedubbele nichefocus kunnen wij gericht zoeken naar IT professionals voor elke opdracht.

  • Na de match houden we contact met zowel de professional als de opdrachtgever om de vooruitgang van het project op te volgen.

Contact Spilberg's consultants
Contact us for freelance or consulting projects at Spilberg

KOM IN CONTACT

Wij komen graag met je in contact​