Project Alliander

Image 2021 05 02 T20 23 57
Bekijk meer

Passie voor grote bedrijven

Luuk de bruin is in 2020 via Spilberg begonnen bij Alliander als softwareontwikkelaar. "Wanneer ik mijn job heel zwart-wit zou moeten beschrijven, dan zijn wij de regie bij storingen. Wij leveren de software om de hulp bij storingen te verbeteren en waar mogelijk te optimaliseren."

De opdracht

​Luuk heeft al veel ervaring opgedaan bij grotere bedrijven. Zijn laatste opdracht was bij een financiële instelling. Hij zocht naar afwisseling in zijn carrière en een andere markt waarin hij ervaring en kennis kon opdoen. "Ik werk graag voor grote bedrijven, dat is mijn passie. Alliander past daar uiteraard perfect in." ​In zijn job bij Alliander kon Luuk ook ervaring opdoen met pakketten waar hij eerder nog niet veel mee gewerkt had. "Ik ben een full-stack ontwikkelaar en werk op dit moment voornamelijk met SAP. Ik vind het erg leuk om met nieuwe technologie te werken, dat geeft me wat uitdaging. Het leukste is om die technologie helemaal uit te pluizen en vervolgens in te zetten in mijn werk." ​Het team waarin Luuk terecht is gekomen, heeft hem direct omarmd als versterking. "We werken met veel softwareontwikkelaars en iedereen heeft wel een eigen expertise waar ze veel vanaf weten, dat zorgt ervoor dat je van elkaar kunt leren. Momenteel werken we aan een groot project binnen Alliander. Dat gaat om een systeem dat intakes kan afhandelen. Mensen bellen Alliander bijvoorbeeld voor een gaslek, iemand aan de andere kant van de lijn moet dat dan noteren. Wij werken aan een systeem waardoor dat efficiënter gaat."

Image 2021 05 02 T20 23 57
Image 2021 05 02 T20 23 57
  • “Ik kan via Spilberg werken met grote bedrijven. Daar ligt mijn passie.”
    Luuk de bruin

    Luuk de bruin

    Software ontwikkelaar

Ervaring

Luuk ziet de samenwerking met Spilberg als een positieve ervaring . "Het was voor mij de eerste keer dat ik met Spilberg ging samenwerken. Vooraleer ik de sollicitatiegesprekken in ging, werd ik goed voorbereid door een consultant van Spilberg. Zo wist ik voor een gesprek al deels wat ik kon verwachten." Ook tijdens de opdracht heeft Luuk regematig contact gehad met Spilberg. "De consultant zat er altijd bovenop als er iets geregeld moest worden. Zowel voor mij, als voor Alliander. De facturen werden ook telkens op tijd betaald. Over het algemeen heb ik de samenwerking dus als heel fijn ervaren."

Onze werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoeften van de opdrachtengever én de professional. Elk IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak.

  • Dankzij onze driedubbel nichefocus kunnen wij gericht zoeken naar IT professionals voor elke opdracht.

  • Na de match houden we contact met zowel de professional als de opdrachtgever om de vooruitgang van het project op te volgen.

Contact Spilberg's consultants
Contact us for freelance or consulting projects at Spilberg

KOM IN CONTACT

Wij komen graag met je in contact​