Experience

Ben jij een IT-er met ambitie? Ben je ondernemend, een echte winnaar en een tikkeltje rebels? Wil je weten hoe het is om te werken bij een organisatie met diezelfde mentaliteit, gecombineerd met de ervaring en stabiliteit van een ervaren multinational? Kom dan werken bij Spilberg en ervaar onze unieke bedrijfscultuur.

Experience a career with Spilberg

Ervaar de Spilberg vibe!

Spilberg is onderdeel van Vibe Group en dat merk je aan de unieke cultuur. Als Spilberg Consultant werk je voor een ervaren multinational met een start-up mentaliteit. Enerzijds kun je erop rekenen dat de dingen goed zijn geregeld. Je wordt degelijk opgeleid binnen een stevige structuur en geniet uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar je zal ook merken dat we flexibel en zelfs een een beetje ‘rebels’ zijn. Dus wanneer jij iemand met ideeën bent en graag nét dat stapje extra zet, dan heb je aan ons een flexibele werkgever die open staat voor verandering en continue aanpassing. Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons op.

​Hierom kiezen developers voor Spilberg

Jij maakt het verschil

Jij beschikt over unieke talenten, inhoudelijke expertise, kennis van jouw opdrachtgevers en kennis van de markt. Jouw kennis en ideeën zijn voor ons zeer waardevol. We laten ons graag door jou leiden. Denken vanuit het belang van Spilberg wordt bij ons aangemoedigd en gewaardeerd. Wanneer je met ideeën komt die een tikkeltje tegendraads zijn, juichen we dat toe. Je zal worden uitgedaagd om kansen te signaleren en met ons mee te ondernemen. Zo krijg je volop mogelijkheden om een ‘corporate’ rol te vervullen zoals bijvoorbeeld: coach, buddy, spreker of hackathon organizer. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs