Spilberg consultant aan het woord

Ontmoet onze IT consultants en ontdek hoe zij hun unieke talenten en skills inzetten om steeds beter te worden in wat ze doen.

Spilberg .NET Programmeur via consulting
Bekijk meer

Spilberg .NET Programmeur bij MIPS

Dries Schuddinck

Toen ik in maart 2022 benaderd werd door Spilberg was ik al .NET Programmeur. Ik programmeerde graag, maar mijn ambities reikten verder. Projectmanagement was voor mij ‘the next step’. Daarin wilde ik groeien. Dat betekende dus dat ik gericht vaardigheden moest gaan ontwikkelen.

Open communicatie

Aan recruiters die mij destijds aan een baan wilde helpen geen gebrek. De één na de andere bulkmail verscheen in mijn inbox. Maar ik had eigenlijk meer nodig om mijn volgende carrièrestap te bepalen. Toen belde Spilberg. De medewerker die ik aan de telefoon kreeg was verfrissend en open in zijn communicatie. Hij gaf op basis van mijn wensen en interesses helder aan wat Spilberg wel en niet voor mij kon betekenen. Ik startte via Spilberg bij MIPS, leverancier van IT-oplossingen voor de zorg.

Banner Default Image
Spilberg .NET Programmeur via consulting

Eigen carrièrecoach

Behalve een geweldige baan kreeg ik van Spilberg ook een carrièreoach toegewezen. Deze luisterde naar mij en stelde gericht vragen. Vervolgens kwam hij met de suggestie om een PRINCE2-project management training te volgen en me in te schrijven voor een aantal people skills cursussen.

Toe aan een volgende stap

Inmiddels ben ik alweer toe aan een volgende stap. Ik merk dat ik mijn energie steeds meer haal uit het werken met mensen. Mijn carrièrecoach bij Spilberg stelde daarom voor om als community leader te gaan functioneren. Oftewel, iemand die als adviseur zijn of haar ervaringen deelt met nieuwe Spilberg .NET programmeurs; Dankzij Spilberg groei ik nu in mijn rol.

Consulting bij Spilberg

GROW

EXPLORE

CONNECT

EXPERIENCE

Contact Spilberg's consultants
Contact us for freelance or consulting projects at Spilberg

KOM IN CONTACT

Wij komen graag met je in contact​