Consulting voor IT professionals

Banner Default Image

Bij Spilberg Consulting ondersteunen we bedrijven bij hun digitale transformatie met verschillende diensten op het gebied van IT-development en testing. Bij Spilberg is het onze missie om de vaardigheden en kennis van jou als IT’er af te stemmen op de specifieke behoeften van de klanten in ons portfolio. Word onderdeel van ons team met een start-up, can-do mentaliteit en creëer je eigen toekomst door een persoonlijk carrièretraject en levenslang leren. We bieden je alles wat je van een goede werkgever mag verwachten, waaronder uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEER NU BEKIJK VACATURES

Wat levert consulting jou op?

Een persoonlijk carrièrepad

Je start je carrière als ICT-professional bij Spilberg met een persoonlijk ontwikkelplan. Met een systematische aanpak definiëren en structureren we waar je momenteel staat in je carrière, wat je doelen zijn en hoe we je daar zullen krijgen. Zo helpen we je bij het vinden van een functie die zowel technisch als persoonlijk bij je past.

Learning & Development

Kennis, expertise en ervaring vormen de kern van onze organisatie. Daarom bieden wij cursussen en trainingen aan om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en om zowel je hard als soft skills verder te ontwikkelen. We bieden een breed scala aan vakspecifieke kennissessies en lezingen. Wil je dit liever zelf invullen? Geen probleem: Je krijgt je eigen budget voor opleidingen, cursussen en certificeringen.

Meet-ups

Elke maand organiseren we een meet-up met een vooruitstrevende spreker binnen het IT-landschap. Deze meet-ups bieden je een uitstekende gelegenheid om te leren van iemand die goed thuis is in het veld waarin je actief bent.

Expertises

Staffing en consulting IT-development en testing is een complex, dynamisch en omvangrijk onderwerp. Daarom heeft Spilberg de markt opgedeeld in verschillende specialismen, zodat je wordt geholpen door een staffing consultant binnen het vakgebied. Jouw persoonlijke contactpunt blijft op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen.

Ask us anything

Onze gespecialiseerde staffing consultants geven je graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en de carrièrekansen die dat biedt. Neem contact met ons op voor meer informatie!

STEL JOUW VRAAG AAN ONZE staffing CONSULTANTS

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs