Lifelong learning

Wanneer jij kiest voor een carrière bij Spilberg, ben je vanaf de eerste dag bezig om jezelf verder te ontwikkelen. Wij geloven dat je als professional nooit bent uitgeleerd. Daarom maken wij een op maat gemaakt ontwikkelplan voor elke developer, van elk niveau.

Een levenlang leren

Wanneer jij kiest voor een carrière bij Spilberg, ben je vanaf de eerste dag bezig om jezelf verder te ontwikkelen. Wij geloven dat je als professional nooit bent uitgeleerd. Daarom maken wij een op maat gemaakt ontwikkelplan voor elke developer, van elk niveau. Binnen dat plan krijg je zowel interne als externe coaching-sessies. Jij kiest welke vaardigheden je graag zou willen ontwikkelen. Hiernaast vinden wij het van belang dat we van elkaar leren. Via ons IT development netwerk organiseren wij meerdere keren per jaar webinars en meetups. Hier kun je samen met andere IT-professionals en opdrachtgevers kennis opdoen en delen. Natuurlijk kan een hackaton met andere specialisten op zijn tijd niet ontbreken.

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden die werken bij Spilberg biedt ten aanzien van een leven lang leren.