W1siziisijiwmtkvmdevmjevmtmvmtivntuvotyyl1nwawxizxjnlxjvym90lteuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilciymdawedy0mcmixv0

Waarom Spilberg

Onze sidekicks richten zich op één markt binnen IT development. Daarbij focussen zij zich uitsluitend op één regio en gaan ze op zoek naar vaste krachten of freelancers. Door deze driedubbele nichefocus heeft onze markt geen geheimen meer voor ons. Meer weten van minder: dat is waar we voor staan. 

Spilberg vist in een kleine vijver en bouwt langetermijnrelaties op met kandidaten. Daardoor beschikken wij over een uitgebreid en stabiel netwerk van IT dev heroes. Onze sidekicks houden de markt continu in de gaten en weten wat er speelt. Niet alleen kandidaten, maar ook bedrijven weten ons te vinden door deze positie in de markt, iets wat het maken van een goede match vergemakkelijkt.

Vinden wij geen geschikte dev hero voor de positie binnen jouw bedrijf? Geen zorgen: we werken op basis van no cure, no pay. Je kunt bij ons dus terecht voor vaste krachten en talentvolle freelancers, maar ook voor detachering. Voor als je bijvoorbeeld snel extra mankracht of vervanging voor eigen personeel nodig hebt.