Project staffing voor developers

Project Staffing

Een steeds groter aantal IT Development professionals is werkzaam bij Spilberg. Wij bieden je graag een carrière binnen onze organisatie.

Je wordt intensief en persoonlijk begeleid. Zo brengen we samen jouw doelen in kaart en gaan we aan de slag om die te realiseren. Doordat we beschikken over het grootste netwerk binnen de IT Development niche kunnen wij samen kijken welke opdrachtgever en welk project het meest geschikt is op het juiste moment in jouw carrière.  

Spilberg is een betrokken partner die wil investeren in duurzame relaties met haar professionals. Zo bieden wij een op maat gemaakt ontwikkelingsplan met zowel interne als externe coachingssessies en trainingen. Hierdoor kun jij zelf bepalen in welk specialisme van de niche jij jezelf verder wilt ontwikkelen. Wij bieden een boven marktconform arbeidsvoorwaardenpakket aan met goede secundaire voorwaarden, zoals bijvoorbeeld een leaseauto, een pensioenregeling en natuurlijk het opleidingsbudget. Buiten deze voorwaarden biedt Spilberg een aantrekkelijke bonusregeling aan haar professionals.

Kennisdeling en levenslang leren staat centraal bij Spilberg. Zo organiseren wij maandelijks ons Spilberg IT Dev Cafe en zijn er twee keer per jaar vakinhoudelijke congressen waar je andere collega`s ontmoet en ervaringen deelt.

Ook voor freelance professionals beschikt Spilberg over een ervaren team dat specialisten bijstaat gedurende hun carrière. Door de jaren heen hebben wij in de IT development markt een zeer groot netwerk opgebouwd. Maandelijks vinden tientallen freelancers via Spilberg een nieuwe opdracht.

Veel freelance professionals hebben via Spilberg ook hun eerste opdracht verkregen. Hierdoor ontstaan jarenlange relaties tussen ons team en freelancers.

Sluit je aan bij het grootste IT Development netwerk van België. Zo kan jij op een gevarieerde manier ervaring opdoen door middel van ons netwerk en bieden wij jou tegelijkertijd alle zekerheden van een vaste werkgever

Bekijk alle project staffing vacatures