Spilberg IT Development professionals

Professionals

Spilberg assisteert je tijdens je hele IT dev career. Door middel van informatievoorziening, kennisdeling en het creëren van interactie willen we in contact staan met jou als development hero. We schrijven en delen blogs, we organiseren meet-ups over technische topics, staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en waarderen je feedback. We staan voor: kennis, innovatie en kwaliteit.

Dat je het zonder ons kunt, weten we. Wij zijn er om je net een stap verder te brengen. Zo ben jij de development hero en zijn wij jouw sidekick.

Hoe we werken

Jouw ideale bedrijf heeft niet elke dag een geschikte vacature beschikbaar. En jij hebt echt geen tijd om de vacaturepagina elke dag in de gaten te houden, of wel? Laat dat dus vooral aan ons over. Wij weten precies wat welk bedrijf doet en waar er ruimte is voor een development hero zoals jij.

Omdat Spilberg de nichemarkt door en door kent, weten we wat er speelt in de markt. Bovendien hebben we jouw behoeften samen al in kaart gebracht en kunnen we goed inschatten wat jij op dit moment nodig hebt in je carrière. We plaatsen je niet binnen een week, maar we willen je eerst écht leren kennen, zodat we je de juiste begeleiding kunnen bieden bij een weloverwogen carrièrestap. Eerst een kop koffie dus.

Wij bellen je niet elke dag, maar we denken wel aan je en je wordt direct door ons gealarmeerd als we iets voor je vinden wat perfect aansluit bij jouw behoeften. We zijn gespecialiseerd in IT development-bemiddeling. Het gevolg? Spilberg heeft de verwachte veranderingen snel in beeld en geeft je meteen een belletje, zodat jij alles uit je IT dev career haalt.

Spilberg zoekt zowel voor freelancers als voor vaste krachten de ideale opdrachtgever en biedt jou als developer ook de mogelijkheid om een detacheringstraject aan te gaan. Je hebt dan de voordelen van een vaste baan, maar wel de flexibiliteit van verschillende projecten en opdrachtgevers. We koppelen jou aan nieuwe opdrachtgevers, maar denken ook met je mee over cursussen, trainingen en bijscholing. Wil je meer informatie over detachering? Neem dan contact met ons op.​


Met wie we werken

Red jij met jouw development skills de wereld van een multinational, of liever die van een klein bedrijf? Ons netwerk is niet alleen uitgebreid, het is vooral ook up-to-date. Wij werken met zowel grote, internationale spelers als met kleine spelers binnen de IT development-markt.

De spirit van een Spilberg-sidekick

Onze sidekicks hebben hun eigen superkrachten om jouw IT dev career naar een hoger niveau te tillen

Een goede basis

Het hebben van een goede basis vinden we belangrijk, daarom werken er bij Spilberg enkel die in het bezit zijn van een professionele of academische bachelor en die minstens één jaar relevante werkervaring hebben. Onze sidekicks hechten waarde aan langetermijnrelaties, zijn begripvol en kunnen zich goed inleven in jou, omdat zij een verplicht traineeship gevolgd hebben.

Trainingen en tools

Er worden specifieke trainingen en tools gegeven om onze consultants te voeden met trends en kennis van de markt. Zo worden ze getransformeerd tot jouw Spilberg-sidekick.

Afleggen van examens

Er worden examens afgenomen die gehaald moeten worden voordat de Spilberg-consultants de markt op mogen en als jouw sidekick aan de slag mogen gaan. Zo weten we onze kennis en kwaliteit te waarborgen.

Gespecialiseerd binnen IT-niches

Bij Spilberg richt iedere sidekick zich op slechts één regio waarin hij op zoek gaat naar zowel freelancers als vaste krachten. Binnen die regio hebben onze gespecialiseerde sidekicks een optimale focus op bijvoorbeeld Java, .NET, embedded software, frontend of mobile.

Kennis van de markt is key

Onze sidekicks ontwikkelen zich continu binnen hun vakgebied en zijn daardoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Ga jij de uitdaging aan?

Neem contact op met één van onze sidekicks en red de IT-wereld van jouw nieuwe werkgever als super dev hero.