IT recruitment voor development opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Spilberg is dé specialist in staffing van IT Dev professionals. Wij hebben sinds de start van Spilberg zorgvuldig gebouwd aan het grootste IT Dev netwerk van België.

Spilberg biedt opdrachtgevers maatwerk en heeft daarom twee verschillende diensten beschikbaar:

Project Staffing

Via onze Project Staffing divisie ondersteunen wij IT development projecten voor specifieke tijdelijke noden. Hiervoor hebben we onze eigen IT-professionals in dienst waardoor we in de verschillende niches kennis in huis hebben. Daarnaast werken we ook met een groot netwerk van freelance IT-professionals.

Search & Selection

Ons Search & Selection team helpt opdrachtgevers en professionals binnen het IT development vakgebied wanneer er behoefte is om een vast dienstverband aan te gaan.

IT development opdrachtgever meeting

Onze niche gerichte benadering

Spilberg onderscheidt zich binnen de markt met behulp van een driedubbele focus:

  1. De niche focus;
  2. Focus op één type dienstverband;
  3. De regio focus.

In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat een consultant zich specifiek richt op bemiddeling van Mobile developers (de niche focus), voor interim posities (type dienstverband) in de provincie Oost-Vlaanderen (regio focus). Onze consultants staan met zowel opdrachtgevers als professionals in contact en werken allemaal volgens deze gedetailleerde aanpak. Door de markt driedubbel gefocust te bewerken, weten zij precies wat er wanneer speelt bij IT Dev professionals binnen een specifieke regio.

Het grootste IT-Netwerk

Langetermijnrelaties zijn volgens Spilberg de sleutel naar goede staffing. Door zorgvuldig aan ons netwerk te bouwen zijn wij inmiddels het grootste IT Dev netwerk van België.

Community building

De kracht van kennisdeling is wat Spilberg drijft. Wij hebben door de jaren heen dan ook een hechte IT Dev community opgebouwd. We faciliteren binnen onze niche diverse evenementen namens het IT Dev café, waar vooruitstrevende sprekers, IT-professionals en opdrachtgevers samenkomen om elkaar uit te dagen en verder te helpen. Het moederbedrijf van Spilberg, Altus Staffing, organiseert twee keer per jaar een groot congres, een uitgelezen kans voor opdrachtgevers en professionals om te netwerken.

Intensief persoonlijk contact  

Om bovenop de laatste ontwikkelingen in de markt te zitten, is het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden met de professionals in ons netwerk. Door intensief contact met ons netwerk, weet ons team exact wanneer er bepaalde expertise binnen de niche beschikbaar is. Wij werken met geavanceerde tools en investeren fors in de laatste technieken om altijd snelle en kwalitatieve service te leveren.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing. Altus brengt verschillende IT-niches bij elkaar om opdrachtgevers een totaaloplossing te bieden.

Form ID:5002