Spilberg opdrachtgevers

Opdrachtgevers

De juiste IT dev hero vinden wordt voor bedrijven een steeds moeilijkere opgave. Aan cv’s geen gebrek, maar de juiste developer vinden blijkt keer op keer een uitdaging. Dit is waar onze kennis van pas komt. Spilberg werkt, in tegenstelling tot veel andere IT-bemiddelaars, volgens het Rijnlands model. Onze sidekicks richten zich op één markt binnen IT development. Daarbij focussen zij zich uitsluitend op één regio en gaan ze op zoek naar vaste krachten of freelancers. Door deze dubbele nichefocus heeft onze markt geen geheimen meer voor ons. Meer weten van minder: dat is waar we voor staan.

Spilberg vist in een kleine vijver en bouwt langetermijnrelaties op met kandidaten. Daardoor beschikken wij over een uitgebreid en stabiel netwerk van IT dev heroes. Onze sidekicks houden de markt continu in de gaten en weten wat er speelt. Niet alleen kandidaten, maar ook bedrijven weten ons te vinden door deze positie in de markt, iets wat het maken van een goede match vergemakkelijkt.

Vinden wij geen geschikte dev hero voor de positie binnen jouw bedrijf? Geen zorgen: we werken op basis van no cure, no pay. Je kunt bij ons dus terecht voor vaste krachten en talentvolle freelancers, maar ook voor detachering. Voor als je bijvoorbeeld snel extra mankracht of vervanging voor eigen personeel nodig hebt.

Afhankelijk van jouw vraag en locatie kom je in contact met een consultant die zich specifiek op jouw behoefte richt. Met deze specifieke focus gaan we gericht op zoek naar een kandidaat die aansluit bij het geschetste profiel én de bedrijfscultuur. Je kunt bij Visser & van Baars terecht voor zowel freelancers als vaste krachten. Ook bestaat de mogelijkheid om via Visser & van Baars een IT-specialist te detacheren. Zo kun je snel over talentvolle specialisten beschikken, om bijvoorbeeld extra drukte op te vangen of ter vervanging van je eigen personeel.


DE SPIRIT VAN EEN SPILBERG-SIDEKICK

Onze sidekicks hebben hun eigen superkrachten om de IT dev career van uw developers naar een hoger niveau te tillen.

EEN GOEDE BASIS

Het hebben van een goede basis vinden we belangrijk, daarom werken er bij Spilberg enkel die in het bezit zijn van een professionele of academische bachelor en die minstens één jaar relevante werkervaring hebben. Onze sidekicks hechten waarde aan langetermijnrelaties, zijn begripvol en kunnen zich goed inleven in jou en de kandidaten, omdat zij een verplicht traineeship gevolgd hebben.

TRAININGEN EN TOOLS

Er worden specifieke trainingen en tools gegeven om onze consultants te voeden met trends en kennis van de markt. Zo worden ze getransformeerd tot jouw Spilberg-sidekick.

AFLEGGEN VAN EXAMENS

Er worden examens afgenomen die gehaald moeten worden voordat de Spilberg-consultants de markt op mogen en als jouw sidekick aan de slag mogen gaan. Zo weten we onze kennis en kwaliteit te waarborgen.

GESPECIALISEERD BINNEN IT-NICHES

Bij Spilberg richt iedere sidekick zich op slechts één regio waarin hij op zoek gaat naar zowel freelancers als vaste krachten. Binnen die regio hebben onze gespecialiseerde sidekicks een optimale focus op bijvoorbeeld Java, .NET, embedded software, frontend of mobile.

KENNIS VAN DE MARKT IS KEY

Onze sidekicks ontwikkelen zich continu binnen hun vakgebied en zijn daardoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.