Over Spilberg

Over Spilberg

In 2012 is Spilberg opgericht, omdat een persoonlijke aanpak broodnodig was in de IT-markt. We onderscheiden ons door echt als sidekick voor jou te dienen, om zo de perfecte match te kunnen maken. We willen ervan overtuigd zijn dat jij of jouw development hero echt op zijn plek zit. Daarom kijken we naar het hele plaatje en onder welke voorwaarden iemand succesvol kan zijn. In het team van Spilberg zijn we allemaal anders. We vullen elkaar aan en kunnen met zoveel diversiteit in persoonlijkheden de ultieme sidekick voor jou zijn. We gaan altijd voor een sterke persoonlijke klik en kennen onze nichemarkten door en door. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij ons ook goed leert kennen. We werken op basis van vertrouwen en transparantie en willen hierbij alleen stappen maken als die echt bij jou passen. Ook vinden wij timing belangrijk. Als jij wel de potentie of behoefte hebt om een functie in te vullen of een project aan te gaan, maar het moment nog niet juist is, wachten wij rustig tot jouw moment komt. Jij bewandelt jouw pad en wij wijzen je de weg.

Spilberg IT development vacatures

Onze aanpak

ONZE PROPOSITIE

Bij Spilberg richt iedere sidekick zich op slechts één regio waarin hij op zoek gaat naar zowel freelancers als vaste krachten. Binnen die regio hebben onze gespecialiseerde sidekicks een optimale focus op bijvoorbeeld Java, .NET, embedded software, frontend of mobile.

Spilberg IT dev careers

events

Om jou tijdens je hele carrière te kunnen blijven adviseren, inspireren en ondersteunen, wisselen wij op dagelijks niveau kennis uit. Zo schrijven we blogs binnen jouw IT-niche en houden wij je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op social media. Daarnaast organiseren we bijeenkomsten en andere evenementen. Hier kan je komen luisteren naar interessante sprekers en krijg je de kans om hen persoonlijk te ontmoeten en bijkomende vragen te stellen. Daarnaast kan je netwerken met andere specialisten en is het een mooie gelegenheid om te kijken waar je staat en of je toe bent aan vervolgstappen. Ook kan het handig zijn om up-to-date te blijven binnen jouw eigen specialisatie. ​

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9zcglsymvyzy1uzxcvanbnl3dyyxbwzxitymcuanbnil1d

Het team

social