Over Spilberg IT development

Over ons

Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development, zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa negentig staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

.NET & java developers meeting

Onze aanpak

professionals

In België is Spilberg de grootste staffing organisatie voor IT Dev careers. Als IT Dev sidekick bieden wij twee verschillende services aan professionals.

OPDRACHTGEVERS

Spilberg is dé specialist in staffing van IT Dev professionals. Wij hebben sinds de start van Spilberg zorgvuldig gebouwd aan het grootste IT Dev netwerk van België. De specialist die u zoekt hebben wij al in ons netwerk.

IT detachering software developer

events

Spilberg bouwt al jaren aan een zeer sterk netwerk van IT Development professionals. Dit netwerk is inmiddels uitgegroeid tot de grootste IT Dev community van België. Wij vinden kennisdeling heel belangrijk. Dit doen we door blogs te schrijven en maandelijks meetups te organiseren over hot topics binnen de niche. Daarnaast organiseert Altus Staffing, het moederbedrijf van Spilberg, twee keer per jaar een groot congres waar kennisdeling en netwerken centraal staan.

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9zcglsymvyzy1uzxcvanbnl3dyyxbwzxitymcuanbnil1d

het Spilberg team