Back to Blogs
Blog Img

Recap GTD Meetup

Woensdag 28 februari genoten wij van de “Getting Things Done” Meetup gepresenteerd door Jan Buskens. Jan is een Developer die steevast gelooft in deze time-managementmethode en nu is het zijn missie om dit andere aan te leren door middel van trainingen. 

Nieuwsgierig? Lees verder & leer de 5 basisprincipes van GTD

Klokslag 18 uur kwamen de ijverige GTD-deelnemers ons kantoor binnen. Na een halfuur small talk, roken we de geur van onze overheerlijke hamburgers. Al snel stonden we met z’n allen aan het hamburgerkraam en genoten we met volle teugen.

Na een vettige hap & een lekker Belgisch biertje was het moment aangebroken dat iedereen vol concentratie luisterde naar de interessante en leerrijke woorden van Jan. Eerst vertelde hij ons waarom hij met GTD gestart is en wat voor een positief effect het heeft op zijn leven.

Vervolgens leerden we de 5 basisprincipes van GTD:

  1. Verzamelen

  2. Beslissen

  3. Organiseren

  4. Reflecteren

  5. Doen

Door middel van een aantal interactieve opdrachten waarbij iedereen in het publiek betrokken was, hebben we de vijf stappen volledig doorlopen. We kunnen in naam van al de aanwezigen zeggen dat we veel bijgeleerd hebben en dat de Meetup zeker en vast een meerwaarde was.

Om de avond te eindigen, hebben we met iedereen gezellig samengezeten, iets gedronken en een diepzinnige babbel gehad over het heelal.

Wil je er volgende keer ook bij zijn? Word dan ook lid van onze Meetup pagina!