Opdrachtgevers

Spilberg heeft het grootste netwerk van development en testing professionals. Laat ons netwerk voor u werken, zo bouwen we samen aan de toekomst.

Kies voor werving & selectie, consulting of interim bij Spilberg
Bekijk meer

Onze diensten

Klaar voor een samenwerking met Spilberg? Onze staffing- en consultingspecialisten vinden gegarandeerd de juiste professional die uw organisatie kan komen versterken.

Werk samen met het IT-ers netwerk van Spilberg
Neem contact op met Spilberg
 • Werving en Selectie

  Onze werving & selectie -dienstverlening is er zo op gericht dat we de best passende IT professional vinden die bij u vast in dienst kan treden. Lees meer over werving & selectie (hyperlink)

 • Consulting

  Via consulting huurt u tijdelijk IT professionals in die in dienst zijn van Spilberg. Zo heeft uw organisatie snel zeer vakkundige IT'ers ter beschikking als versterking of als vervanging van een eigen personeelslid. Zonder dat u de professional zelf moet aannemen.

WHY US

Onze werkwijze

Wij werken vanuit een driedubbele niche-focus. Hierdoor weten wij zeker dat wij in uw vakgebied de beste specialisten kennen. Zo kunnen wij u ontzorgen op het gebied van staffing.

LEES MEER

 • Kennisdeling

  Spilberg gelooft in de kracht van kennis delen. Zo leren we van elkaar en blijven we scherp. We doen dit op verschillende manieren.

 • Persoonlijke relaties

  Wij hechten veel belang aan persoonlijke relaties. De menselijke factor in het matchingsproces is van ontelbare waarde.

 • Driedubbele nichefocus

  Onze focus noemen wij ook wel de 'driedubbele nichefocus'. Elke consultant werkt voor één niche en één subniche van onze IT Staffing & Consulting Group (Vibe Group), is gespecialiseerd in één van de diensten (werving & selectie of consulting), en is actief binnen één regio.

Neem contact op voor consulting projecten bij Spilberg
Neem contact op met de specialisten van Spilberg
KOM IN CONTACT

Contacteer ons

Onze gespecialiseerde consultants geven u graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en ons netwerk van professionals.

CONTACT