Pour les clients

Image 2021 05 06 T14 54 24

Detachering als kwalitatieve en snelle oplossing


Wij zien veel voordelen voor onze opdrachtgevers in het inhuren van een IT-professional op detacheringsbasis (consulting) via Spilberg. Onze IT-professionals zijn in dienst bij ons bedrijf en worden doorlopend geholpen in hun ontwikkeling. Via ons learning & development team en externe partners op het gebied van IT-opleidingen, zorgen wij dat onze professionals alle benodigde kennis in huis hebben. Uiteraard hebben de professionals al ervaring op ERP of CRM gebied en zijn zij per direct inzetbaar binnen uw organisatie, voor zolang als u dat nodig acht.

U profiteert van de kwaliteiten en vaardigheden van onze hoogopgeleide professionals. IT-professional die Gedurende de looptijd van de opdracht onderhouden wij contact met zowel u als de professional en zorgen wij ervoor dat hij of zij de benodigde begeleiding ontvangt. De professional blijft bij Spilberg in dienst.

Zo werken wij

Wij bieden de IT-Development professionals in ons netwerk de mogelijkheid om bij Spilberg in dienst te treden. We bieden ze aantrekkelijke ontwikkel- en carrièremogelijkheden en zorgen ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen. Deze IT-professionals behoren tot de besten in de markt. Middels onze detacheringsconstructie (consulting) kunt u deze professionals inhuren.

Lees Meer

Heeft u per direct een IT-professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op.