Retour à toutes les offres d’emploi

QA/ Automated Tester te Brussel

Description de l’offre d’emploi

Als je gepassioneerd bent over automatisering, oog hebt voor kwaliteit, probleemoplossend denkt en deel wilt uitmaken van een snelgroeiend bedrijf, dan ben je op het juiste adres!
 
Het bedrijf is een belangrijke speler in de automotive sector. Ze zijn op zoek naar een Automated Tester om zich aan te sluiten bij hun dynamische team.

Met jouw uitgebreide ervaring in geautomatiseerd testen en sterke analytische vaardigheden werk je samen met multidisciplinaire teams om effectieve teststrategieën te ontwikkelen en uit te voeren. Jouw bijdragen zullen rechtstreeks van invloed zijn op de prestaties, functionaliteit en gebruikerservaring van hun producten.
 
Jouw rol

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van uitgebreide geautomatiseerde testsuites met tools zoalsPlaywright. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden aangezien je iedere dag nauw samenwerkt met ontwikkelaars, productmanagers en andere belanghebbenden om de eisen te begrijpen en bij te dragen aan het opstellen van testplannen en testgevallen. Dit omvat functionele, integratie- en regressietests uitvoeren, defecten identificeren en ervoor zorgen dat deze opgelost worden door middel van duidelijke en bruikbare bug rapporten.
 
Je zult ook verantwoordelijk zijn voor het analyseren en interpreteren van testresultaten, waarbij je inzichten verschaft om de kwaliteit van de software te verbeteren en voortdurende verbetering te stimuleren. Bovendien draag je bij aan de toepassing van Agile methodologieën binnen het ontwikkelproces door deel te nemen aan sprintplanning, stand-ups en retrospectives.
 
Vereisten
 

  • Minimaal 3 jaar ervaring als Automated tester

  • Begrip van programmeertaal zoals C# en de capaciteit om code te schrijven en te beoordelen voor testautomatiseringsscripts

  • Ervaring met testtools zoals Playwright, Selenium, …

  • Expertise in SQL en JSON om de nauwkeurigheid en integriteit van gegevens binnen de applicatie te valideren

  • Affiniteit met Azure Pipelines en Azure DevOps

  • Vertrouwdheid met Agile methodologieën zoals Scrum en de implementatie ervan

 
Aanvullende informatie
 

  • Talen: Nederlands + Engels

  • Locatie: Noorden van Brussel

  • Contractduur: 9 maanden + verlenging

  • Remote: 3 dagen thuiswerk

 
Klinkt dit iets voor jou, dan licht ik dat graag telefonisch toe op het nummer +32473747806  of via lalman@spilberg.be