PHP vacatures

PHP Antwerp; een groot succes!

Op 28 juni hadden wij de eer om PHP Antwerp te hosten. Het was een meer dan interessante avond met een mooie opkomst van enthousiaste PHPeople. Benieuwd wat er zoal werd besproken? Lees dan gauw verder!

We startten de avond met een drankje en een hapje in de vorm van een heerlijke hamburger van onze Gourmet Foodtruck. Dit gaf iedereen de tijd om even met elkaar te kunnen praten en nieuwe mensen in de Meetup te verwelkomen. Nadat de hongerigen gevoed werden en de dorstigen gelaafd, was het tijd om onze sprekers aan het woord te laten.

Til je app naar een hoger niveau

Tim Vermaercke opende het spreekgedeelte met een voor een breed publiek leerrijke uiteenzetting omtrent performance van webapps en hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden voor marketeers. Een goed ontwikkelde app wil nog niet zeggen dat deze ook zal aanslaan bij de doelgroep. Tim toonde uit eigen ervaring hoe je een app naar een hoger niveau tilt.

Customize er op los! 

Na de pauze was het aan Joke Puts om ons mee te nemen in de wonderbaarlijk eenvoudige maar oh zo mooie wereld van Magento 2. Door modules te creëren binnen het Magento commerce platform, kan men webshops snel en makkelijk customizen en aanpassen naar eigen wensen.

Meetup gemist?

Degenen die de Meetup helaas niet konden bijwonen, hadden de gelegenheid om de volledige talks integraal te volgen via de livestream hieronder.