Blog

Zoeken

SEO wordt steeds belangrijker, zo belangrijk zelfs dat je als ontwikkelaar echt een streepje voor hebt wanneer je hier al rekening mee houdt bij het opzetten van een website. Lees hier 9 dingen die iedere front-end developer zou moeten weten over SEO.

Britt Willemsen, copywriter
geplaatst op 1/08/2018

Testers geven een belangrijk stuk feedback aan de developers wanneer er aan software wordt gewerkt. Maar met agile werken en DevOps lijkt er steeds minder ruimte te komen voor de dedicated tester, of toch niet? Spilberg heeft nog dagelijks contact over testing functies, dus “niet meer nodig” is...

Britt Willemsen, Copywriter
geplaatst op 22/05/2018

In de wereld van JavaScript Frameworks worden er velen met elkaar vergeleken. De bekendste zijn natuurlijk React en Angular. Omdat we bij Spilberg begrijpen dat de keuze tussen die twee nog best wel ingewikkeld kan zijn, hebben we alle eigenschappen even goed naast elkaar gezet. Omdat wij...

Britt Willemsen, Copywriter
geplaatst op 26/04/2018

De lijst met JavaScript frameworks is bijna eindeloos, maar een van de meest populaire blijft toch wel JQuery. Jouw favoriete Sidekick hoort ze zo vaak voorbijkomen, dat we het tijd vonden voor een lijstje!

Britt Willemsen, Copywriter
geplaatst op 29/03/2018

Hoe zorg je ervoor dat jouw website blindvriendelijk is? In dit blog leggen we precies uit hoe je een website bouwt die ook voor visueel gehandicapten te gebruiken is.

Britt Willemsen, Copywriter
geplaatst op 8/03/2018

Een recap van de "Getting Things done" meetup gepresenteerd door Jan Buskens en georganiseerd door Spilberg België.

Liesbeth Rutten, Consultant
geplaatst op 1/03/2018

Desktop en laptop browser support: hoelang moet je oude webbrowsers blijven ondersteunen? In dit blog probeert Spilberg deze vraag te beantwoorden.

Britt Willemsen, Copywriter
geplaatst op 7/02/2018

De vakantie is ten einde, en dat betekent weer tijd voor onze meetups! Op woensdag 30 augustus werd het startschot van het najaar gegeven met als thema “Xamarin”. Benieuwd wat er werd besproken? Lees dan gauw verder!

Marianne Wijns, Consultant .net development
geplaatst op 12/09/2017

Op 28 juni hadden wij de eer om PHP Antwerp te hosten. Het was een meer dan interessante avond met een mooie opkomst van enthousiaste PHPeople. Benieuwd wat er zoal werd besproken? Lees dan gauw verder!

Marianne Wijns, Consultant .net development
geplaatst op 5/07/2017

Op 13 juni 2017 mochten wij voor het eerst JsBE ontvangen voor hun maandelijkse Meetup waarin Javascript en related technologies centraal staan.

Ben Frison, Consultant
geplaatst op 15/06/2017